понеделник, 25 януари 2010 г.

Sofia's Birthday

Today my daughter has a Birthday. Our amazing neighbours made for her small party, and she was so happy... Thank's, my friends...
I made a cake, and a lot of pancakes, because they like my pancakes so much:)
Happy Birthday, My Princess, I love you so much! Ommi

Днес е рожденият ден на дъщеря ми. Невероятните ни съседи и организираха малко парти, и тя беше толкова щастлива... Благодаря ви от сърце, приятели!
Направих торта, и много палачинки, защото палачинките ми са на голяма почит:)
Честит Рожден Ден, Принцесата ми! Много те обичам! Мама


4 коментара:

  1. Този коментар бе премахнат от автора.

    ОтговорИзтриване
  2. ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН НА ТВОЕТО МАЛКО СЪКРОВИЩЕ! :) Подаръкът ми за нея е описание на характера и според името (малко е дълго,но се извинявам предварително) :

    София
    В превод от старогръцки означава „мъдрост“.

    Тази жена е едновременно и активна, и флегматична. Тя мисли глобално, стреми се да заеме добро положение в обществото, да постигне професионални успехи. Понякога слабата воля, известната липса на инициативност и вялостта й пречат да направи това. В детството родителите й, а по - късно самата тя трябва да се бори с тези негативни черти на характера й или поне да се мъчи да не ги показва. София се учи на всичко в крачка и в живота, и в работата. Не обича да бъде в сянка. Има склонност да разголва душата си („душевен стриптийз“) и възприема болезнено отказа да бъде изслушана изповедта й, обижда се. В състояние е да решава бързо и най - сложните проблеми, принципна е, винаги е готова да отстоява идеите си. Постига професионално майсторство в журналистиката, геологията, музиката, на актьорското поприще, в бизнеса; има склонност към професии, където липсва всекидневната монотонност, общува се с хора, свързани са с пътуване. С околните обикновено е деликатна. В избраната професия бързо се изкачва по служебната стълбица. Тя е темпераментна, възбудима жена, в секса копнее за сладострастие. Нуждае се от възхищение, любовни излияния като неотменна част от еротичните ласки. Много е лесно човек да се влюби в София, но пък да я остави съвсем не е проста работа. Семейният й живот протича ритмично и спокойно. София е сговорчива, забележителна кулинарка, разбира се с родителите на мъжа си. Гостоприемна и щедра домакиня е. Но ако срещне силна любов, е способна да разруши семейното благополучие. Нерядко на стари години остава сама, макар че като млада е в състояние да омагьоса всеки мъж и да го накара да се ожени за нея. Сърцето й е много любвеобилно. Направо е луда от любов към децата си. Като съпруга не винаги е вярна на мъжа си, но умело го прикрива.
    ей такава ще е наш'та София ;)

    ОтговорИзтриване
  3. Лееее, ама то от сега се вижда, че има истина в това описание:))) Благодаря много, Паулина!

    ОтговорИзтриване